Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Man schiet postbode neer om levenslang te krijgen !!!

  • Alkien

    Onderstaand bericht zet mij aan het denken. Als je het zo in eerste instantie ziet, dan denk je deze man heeft ze niet allemaal op een rijtje. Aardige man, gezellig babbeltje mee te maken etc. is gewoon doorgeslagen.

    Maar in het hoofd van deze man moet dit snode plan toch behoorlijk hebben door gewerkt om dit zo te doen.

    Ga je echter verder lezen dan zie je dat de man medicatie slikte, dure medicatie.

    En dat de kosten dus de oorzaak zouden zijn.

    Zou het niet zo zijn dat de medicatie ZELF de oorzaak is ??? Want bij mij rijst dan toch de vraag wat voor medicatie dit moet zijn geweest wil je tot zo'n daad komen.

    Ik ben benieuwd hoe jullie over dit verhaal denken.

    Groet,

    Alkien.

    Man schiet postbode neer om levenslang te krijgen

    Uitgegeven: 15 juli 2005 13:17

    Laatst gewijzigd: 15 juli 2005 14:03

    AMSTERDAM - ‘Een aardige man’ vond postbode Earl Lazenby de bewoner van een oud huis met overwoekerde tuin en een sticker van de vereniging van wapenbezitters op zijn deur. De Amerikaanse man, William Crutchfield, groette Lazenby altijd en maakte wel eens een praatje met hem als ze elkaar in een winkel tegenkwamen. Maar twee weken geleden kwam Crutchfield Lazenby op de stoep tegemoet met een pistool in zijn hand.

    Na zijn brieven in ontvangst te hebben genomen joeg hij de postbode, van de U.S. Postal Service, zeven kogels in het lijf. Lazenby overleefde de aanval, maar zal nooit meer voedsel kunnen verteren of insuline aanmaken.

    Crutchfield, een 60-jarige elektricien, bleek door het gebruik van dure medicijnen zwaar in de schulden te zitten en vreesde uit zijn huis te worden gezet. Liever dan op straat terecht te komen wilde hij de gevangenis in. Om voor de rest van zijn leven verzekerd te zijn van onderdak en drie maaltijden per dag bedacht hij een misdaad waarvoor hij levenslang dacht te zullen krijgen: het doden van een ambtenaar in functie.

    Bank

    Lazenby's vrouw zei dat in Crutchfields huis survival-spullen waren gevonden en dat de man kennelijk was geïnspireerd door Eric Rudolph, een survival-specialist die onlangs levenslang achter de tralies verdween voor een bomaanslag tijdens de Olympische Spelen in Atlanta. “Hij zag dat Rudolph goed verzorgd werd na een federaal misdrijf te hebben begaan en bedacht dat hij dat dan ook maar moest doen.” In plaats van de postbode neer te schieten had hij ook met een ongeladen pistool een bank binnen kunnen lopen om geld te eisen, zei zij. “Dan heb je je federale misdrijf en raakt er niemand gewond.”

    BRON : nu.nl

  • Hyperactief

    Hoi Alkien, er staat te weinig concrete informatie in het stuk om conclusies te kunnen trekken kwa medicatie. Om dat te doen moet je minimaal hetgeen hij gebruikte weten. Ook is er te weinig info over wat voor praatjes dat zouden moeten zijn geweest, wie weet heeft die postbode in die praatjes wel dingen geuit die bij deze persoon in het verkeerde keelgat schoten. Hoe dan ook, bizar en geeft maar weer eens des te meer aan een babbeltje met iemand maken niets zegt, al wist ik dat laatste al. Omdat ik van nabij meegemaakt heb hoe een goede “vriend” de ander een kogel door zijn kop joeg om 3 X niets. De meeste moorden gaan overigens om 3 X niets.:( Groetjes v Hyperactief

  • Alkien

    Daar ben ik het mee eens, ik vroeg het me ook alleen af, en trok er geen conclusie uit.

    Groetjes,

    Alkien.