Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Complotdenkers of witte boorden criminelen......

  • Hyperactief A-P

    Het irriteerd me dat er nog teveel mensen zijn die alles wat niet in hun gevangen hoofd past af doen als paranoïde complotdenkers/ en/ of mensen die in ufo's en/ of graancirkels geloven. Onderstaand bericht geeft maar weer eens aan, dat veel van die mensen die ook om de feiten heengaan, eens hun kop uit het zand moeten halen als ze een rad voor de ogen gedraaid worden door de media wat de “witte boorden criminelen” met hun verborgen agenda's ons zo graag voorhouden. Want ook dit (krantenbericht hieronder met wat lezersreacties) was/ is dus geen complottheorie, maar officieel bekrachtigd nu… Groetjes v Hyperactief

    Musharraf klapt uit de school

    LONDEN/ISLAMABAD - De memoires van de Pakistaanse president Musharraf geven een onthullende blik…

    Pakistaanse president Pervez Musharraf. ANP-Photo…op de werkwijze van de CIA.

    Pakistan heeft van de CIA honderden miljoenen dollars gekregen voor de uitlevering van terreurverdachten, hoewel dit wettelijk verboden is.

    Het hoofd van de Pakistaanse inlichtingendienst kreeg de dag na 11 serptember 2001 te horen dat zijn land riskeerde ?naar het stenen tijdperk? te worden gebombardeerd als het niet de zijde van de VS koos. De bedreiging kwam van onderminister Armitage.

    Deze en andere onthullingen staan in de memoires van de Pakistaanse president Musharraf, die hij gisteren in New York presenteerde onder de titel In Line of Fire (In de vuurlinie).

    De Amerikaanse regering mag alleen geld uitkeren aan privé-personen voor de ?vangst? van terroristen. Het Pakistaanse regime heeft in ruil voor geld zeker 369 terreurverdachten overgedragen aan Washington.

    Musharraf erkent de steun die zijn regime gaf aan de taliban, het toenmalige extremistische regime in Afghanistan dat Osama bin Laden en al-Qaeda gastvrijheid bood. Na Amerikaanse dreigementen besloot hij uiteindelijk na militaire studies dat de taliban geen confrontatie waard waren met de machtige VS.

    Pakistan werd zondag getroffen door de grootste stroomstoring uit zijn geschiedenis. Onmiddellijk ontstonden er geruchten over sabotage en een staatsgreep. Musharraf sprak die laconiek tegen. (Reuters, AP)

    REACTIES

    Met een dreigement zoals geuit door de onderminister laat de VS zien dat zij zelf nog in het stenen tijdperk leven met neandertaler Bush als frontman. Ongelooflijk wat een stelletje primitieven die amerikanen. Het wordt tijd voor een vrouw daar aan de macht. En dan gewoon eentje die kan denken. Kerouac - Gouda - 26/09/06 - 09:06:53

    Die Pakistaanse president is ook niet zuiver op de graat, maar met alles wat we al weten over Bush en zijn bende is zijn verhaal volstrekt geloofwaardig.

    Misschien is het tijd voor een boycot van de VS, en als onze regering dat niet doet.. nou dan kunnen wij burgers het goede voorbeeld geven, gewoon geen Amerikaanse producten meer kopen, voor cola en mars zijn best wel alternatieven te vinden. ben fama-visscher - den haag - 26/09/06 - 08:30:54

    “…kreeg de dag na 11 september 2001 te horen…”

    En maar volhouden dat alle 12 Amerikaanse geheime diensten verrast waren door de aanslag op het WTC. mazeind - Eindhoven - 26/09/06 - 08:06:50

    En dit verbaast mij dus helemaal niets… Onder Bush is de VS hard aan het vervallen tot een fascistische politiestaat waar mensenrechten steeds minder tellen. Die gelden dus al helemaal niet voor mensen en landen die als ‘verdacht’ te boek staan. Het grootste gevaar komt ook niet vanuit het Midden-Oosten, maar van de President die zich onkwetsbaar en oppermachtig superieur acht. De hypocriet! Wicher H. - Groningen - 26/09/06 - 00:24:54

    @:Jan/Den Haag

    Inderdaad, Pakistan met Musharraf is totaal ziek. Hij had de keuze om of zelf naar Guantanamo te gaan of om Amerika te helpen en een duur boek te schrijven. Als slimme kerel heeft ie het laatste gekozen. En vergeleken met Afghanistan is Pakistan een “eerlijk” land. En nu zit Nederland in Afghanistan om te helpen. Het kan niet op. Fred - Chicago - 25/09/06 - 23:20:14

    De werkelijkheid is dus nog erger dan we al dachten.

    De Amerikaanse regering heeft dus voor honderden miljoenen dollars 369 verdachten “gekocht” van Pakistan om zo aan ons te laten zien dat ze succes boekten met hun honderden miljarden kostende oorlog. Nu begrijpen we ook waarom de meeste gevangenen in Gunatanamo niet worden berecht. Zo smerig kan je het zelf niet bedenken. jan - den haag - 25/09/06 - 22:47:17 BRON: A.D. maandag 25 september 2006

  • Hyperactief A-P

    Hieronder een soortgelijk stuk uit de Volkskrant. Groetjes v Hyperactief

    Musharraf: bang voor oorlog met VS

    AP, Reuters

    NEW YORK - De Pakistaanse president Pervez Musharraf heeft direct na ‘11/9’ in een oorlogssimulatie bekeken of hij de VS kon weerstaan bij een Amerikaanse aanval op Afghanistan. Ook heeft Pakistan sinds 2001 miljoenen dollars van Washington ontvangen voor de uitlevering van 369 Al Qa’ida-verdachten.

    UitlegDit schrijft Musharraf in zijn boek In The Line of Fire dat maandag verscheen. Volgens de president zouden de VS bij een confrontatie zeker Pakistans kernwapens hebben vernietigd.

    ‘Het is geen geheim dat de VS zich nooit op hun gemak hebben gevoeld met een moslimland dat over kernwapens beschikt’, schrijft een opvallend openhartige Musharraf, die adviezen van zijn adviseurs negeerde om niet nu al, terwijl hij nog staatshoofd is, zijn memoires te publiceren.

    ‘De Amerikanen zouden een invasie zeker hebben gebruikt om deze wapens te vernietigen’, meent de president. Pakistan schaarde zich volgens hem ‘uit zelfbehoud’ achter de aanval op het Taliban-bewind en het Al Qa’ida-netwerk.

    De VS wilden met name gebruikmaken van het Pakistaanse luchtruim en bases om Afghanistan aan te vallen. Richard Armitage, de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken, zou Pakistan een dag na ‘11/9’ hebben gedreigd Pakistan ‘terug naar het Stenen Tijdperk te bombarderen’.

    Ook zou de chef van Armitage, minister Colin Powell, Musharraf in een telefoongesprek een ultimatum hebben gesteld. ‘Of je bent met ons óf je bent tegen ons’. ‘Ik vocht tegen de VS in een oorlogsspel’, schrijft de generaal over de simulatie. Omdat het Pakistaanse leger zou zijn weggevaagd in een oorlog met de VS en zijn land economisch te zwak was, besloot hij eieren voor zijn geld te kiezen.

    Volgens de president heeft Islamabad sinds 2001 689 Al Qa’ida-verdachten aangehouden, van wie 369 zijn uitgeleverd aan de VS. ‘We hebben miljoenen dollars aan premies verdiend’, aldus Musharraf zonder te zeggen hoeveel.

    De belangrijkste verdachte, het brein van ‘11/9’, Khalid Sheikh Mohammed, is volgens hem ook de man geweest achter de bomaanslagen in 2004 in de Londense metro.

    Musharraf schrijft dat hij niet gelooft dat Osama bin Laden zich schuilhoudt in Pakistan. Volgens hem houdt de Al Qa’ida-leider zich verborgen in de oostelijke Afghaanse provincie Kunar die grenst aan Pakistan. BRON: De Volkskrant.

  • maria s.

    Ik ben zo benieuwd wat Alkien er van vind……

    vriendelijke groetjes,

    maria